Mandagsvisit

//Mandagsvisit

Mandagsvisit

Hvem: Anne Grønskov, ledende redaktør på årets Roskilde Festivals avis Orange Press og til daglig Head of PR and Communications hos Reform, som bla. designer smukke køkkenfronter og bordplader med nogle af landets største arkitektfirmaer.

Som redaktør på Orange Press skal du være god til at tænke i skæve vinkler, nye fortællemåder, bevare overblik på en kaotisk redaktion og kunne tage ansvar.

I sidste ende er det redaktørens ansvar, at der udkommer en læseværdig avis, der fungerer fra de små notater til den store helhed. Men OP bliver til på baggrund af de bedste journalistiske kræfter; redaktionen arbejder til daglig på fx TV2, DR, Politiken og Berlingske. 

Et job som redaktør på Orange Press holder mig skarp på de journalistiske vinkler. Dét kan jeg bruge i mit job hos Reform, hvor jeg har kontakt med pressen, og hvor jeg ser det som min fornemmeste opgave at skabe synlighed og omtale af Reform. Det er svært at trænge gennem den kraftige nyhedsstrøm, men Reform er en virksomhed, der virkelig er værd at vide noget om.

På årets festival skal jeg, udover at redigere et utal af tekster og holde styr på journalister, danse til (jeg danser til alt) Red Hot Chili Peppers, Neil Young, Jacob Bellens, Foals, PJ Harvey, Dizzy Mizz Lizzy, Wiz Khalifa og James Blake. Og ellers være rødvinsdrikkende hos Malbeck i Urbane Zone, mens jeg ryger smøger i solnedgangen.

By |2016-06-20T05:00:07+01:00juni 20th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: