Reklame – i samarbejde med den socialøkonomiske butik Normas i saxogade.

Vi er vilde med de gode socialøkonomiske initiativer i Saxogade, og derfor har vi stablet et længerevarende samarbejde på benene med butikken Normas, som er en af perlerne derinde. Vi har før skrevet om Normas her – og der er nogle mere dybdegående historier på vej.

Til at starte med har vi arrangeret en give away med et af de brands, som forhandles hos Normas. Solbrillebrandet Dear Leader har nemlig sagt ja til at være med i samarbejdet.

Dear Leader er solbriller med et godt formål

Dear Leader er et brand med et formål, og for hvert par solbriller der sælges, donerer de en del af overskuddet til menneskerettighedsorganisationer. De kombinerer altså mode med aktivisme, hvor de støtter organisationer med at skabe frie samfund. Den første kollektion går til at støtte det nordkoreanske folk.

Planen er, at Dear Leader for hver ny kollektion indgår forskellige samarbejder med skiftende ‘dear leaders’, som er stærke personligheder inden for kunst, film, musik, videnskab.Du og en ven/veninde kan vinde et par solbriller hver – tjek det ud på vores Instagram 👌🏻

Dear Leader solbriller

De smukke og bløde strikbluser i sommerlige farver er i øvrigt fra det danske mærke Geit Copenhagen. De arbejder på at designe klassikere der kan holde mange år i garderoben. Deres styles er baseret på kvalitetsmaterialer som kashmir og silke. Find dem bl.a. hos Normas – og læs mere om Geit her.

Signe og Vibeke copenhagennotes