Onsdags udflugt

//Onsdags udflugt

Onsdags udflugt

Louisiana Museum of Modern Art, beliggende i Humlebæk er et af de steder vi altid vender tilbage til.

Uanset om man kører solo, fællesudflugt eller primært for børnenes skyld – er 

Louisiana altid en vinder med deres samling af nutidskunst, og samspil mellem kunst, arkitektur og landskab – for ikke at nævne det fine børnehus og cafeen med en af Danmarks smukkeste panorama udsigt. 

Museet blev indviet 14. august 1958 og er med sine omkring 600.000 årlige besøgende et af Danmarks mest besøgte museer og blandt de ti mest besøge turistattraktioner. 

Udstillinger for tiden tæller:

William Kentridge

Louisiana præsenterer den første store soloudstilling i Skandinavien med den sydafrikanske kunstner William Kentridge, der er kendt verden over for sine tegninger, film, skulpturer, performances og opera- og teaterproduktioner.
Wang Shu

Den kinesiske arkitekt Wang Shu står sammen med sin kone Lu Wenyu i spidsen for Amateur Architecture Studio. De bryder nye arkitektoniske grænser ved at koble dyb respekt for Kinas fortid og byggetraditioner, genbrug af materialer og indsigt i lokale forhold med et ofte hypermoderne formsprog.
Barnett Newman 

Den amerikanske kunstner Barnett Newman  (1905-1970) var en af de fremtrædende figurer på 1950’ernes kunstscene i New York. Her arbejdede han på radikal og revolutionerende vis med maleriet sammen med kunstnere som Willem de Kooning, Jackson Pollock og Mark Rothko.
LOUISIANA 
GL. STRANDVEJ 13 
3050 HUMLEBÆK

Åbningstider
TIR-FRE 11-22 

LØR-SØN 11-18 

HELLIGDAGE 11-18 

MANDAG LUKKET

By |2017-03-08T15:12:51+01:00marts 8th, 2017|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: