Onsdagsdetaljen 

//Onsdagsdetaljen 

Onsdagsdetaljen 

Selv – forkælelse på en hverdagsaften i en travl december.

Brændnældete fra Love Arctic, renser og har en bloddannende virkning og indeholder desuden mange viaminer og mineraler som jern, A- og C-vitamin, kisel (silicium) og kalium. Den har et højt indhold af flavonoider, der kan bekæmpe betændelsestilstande i kroppen som fx gigt. Jernmængden kan virke forebyggende på blodmangel, og er derfor en fin måde at tilføre kroppen jern i naturlig form. Den er desuden basisk, og kan med fordel bruges i bagværk, da kornpordukter er syredannende. Den basedannede virkning gør den også god mod urinsur gigt, eksem og halsbrand. Brændenælde er endvidere god mod tyndt og livløst hår – Og så er den mælkestimulerende ved amning.

Det finske mærke Supermood har lavet lækre håndlavede chokolader med henholdsvis kollagen og chaga, eller glutathion, der begge spiller en afgørende rolle i at beskytte kroppen mod for tidlig aldring.  

Supermood har desuden lavet en god oliebaseret ansigtsvask med solsikkeolie, granatæble frø olie, og jomfru kokosolie. Som renser ansigtet blidt, men effektivt – og er særlig god i denne tid med tør, vejrbidt og radiatorramt hud.

Notes bogen er fra Flying Tiger, og kan bruges til glæde- og taknemlighedsjournal, som vi har skrevet om her, der blandt andet kan være en god stressafværger her i december.

By |2016-12-14T14:15:39+01:00december 14th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: