Onsdagsvelvære

//Onsdagsvelvære

Onsdagsvelvære


Hvad: Mini morgendetox

Den helt milde:

Citroner er ikke kun gode når du er forkølet, de stimulere også fordøjelsen, frigiver giftstoffer fra din lever, giver systemet et tiltrængt boost af Cvitamin og kickstarter fordøjelsesenzymerne. Citroner er små antibakterielle kraftcentrer. Deres bakteriedræbende egenskaber ødelægger dårlige bakterier og får gode bakterier til at blomstre i kroppen, hvilket kan lindre fordøjelsesbesvær og forstoppelse. Drik et varmt(kogt og så afkølet) glas vand blandet med saften fra en citron hver morgen på tom mave. Dette kan stimulere peristaltikken(tarmbevægelserne), samt igangsætte produktionen af spyt og mavesyre, som starter fordøjelsesprocessen.

For større og bedre detox effekt, kan du prøve at tilføje 3 spsk. økologisk æblecider, gurkemeje, cayenne og/eller et drys havsalt i blandingen.

Eller lave det der kaldes et “liver flush shot” 1 cm.Ingefær, 1 fed hvidløg, 1 tsk. gurkemeje, 1 citron, og 1 spsk. olivenolie køres i en saftpresser eller god blender, og drikkes med det samme om morgenen på tom mave.

By |2016-07-27T05:00:18+01:00juli 27th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: