Mandagsvelvære

//Mandagsvelvære

Mandagsvelvære


Mikael Steinhausen, som er kropsterapeut og bl.a. tilbyder vejrtrækningsterapi, deler her ud om sin viden om bevidst vejrtrækning.

“At trække vejret overfladisk og dybt ned i maven er to forskellige verdener. 

Den overfladiske stimulerer det sympatiske nervesystem, der skaber uro og bruges i kamp/flugt situationer og under hård fysisk aktivitet. 

Den dybe vejrtrækning stimulerer derimod det parasympatiske nervesystem som skaber ro og velvære og følelsen af tryghed. 

Den overfladiske vejrtrækning er en af årsagerne til at det moderne menneske oplever stress i krop og sind. 

Jeg arbejder med flere forskellige former for vejrtrækning, men den dybe vejrtrækning er fundamentet for en sund balanceret vejrtrækningsrytme, der stimulerer alle kroppens indre organer og er med til at sende lymfevæsken rundt i hele kroppen. 

Denne tilstand er at sammenligne med et batteri der lades op og man kan derfor sidde i længere tid uden at trække vejret, hvilket skaber en dyb indre ro, og med tiden udvikler en meget stærk psyke, når man kan holde vejret i flere minutter. 
Kroppen er skabt til at lande i den tilstand når man ilter blodet i kroppen. 

SÅÅÅ det man kan konstaterer er at det bare er mega sundt at få fokus på vejrtrækningen, for det er jo det, der skal være med os hele livet, og liver er langt, så husk at leg med det vi kan og kultiverer det indre liv.”

By |2016-11-07T07:10:49+01:00november 7th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: