Annonce SARD Kopenhagen

Kender du SARD Kopenhagen? I denne uge kan du i hvert fald stifte bekendtskab med det, for vi har nemlig talt med Charlotte, stifteren bag brandet, og fået historien bag. Derudover har vi også fået lov at udlove to sæt med med lækre olier og sugekopper. Det vil vi fortælle mere om senere i indlægget.

Charlotte grundlagde SARD efter hun mange år havde arbejdet i skønhedsbranchen og undret sig over, hvorfor mange produkter skulle fyldes med SÅ mange forskellige stoffer. Hun tænkte meget over, hvordan vores kroppe skulle komme af med disse stoffer igen, og om de overhovedet var nødvendige for at skabe nogle effektive skønhedsprodukter.

På den baggrund udviklede hun de første SARD-produkter, som var virksomme, multifunktionelle og indeholdt et minimum af kemi. Produkterne var og er baserede på rene olier med egenskaber målrettet en god hudpleje. Det er yderst vigtigt for Charlotte, at alle produkter er fri for hormon- og miljøbelastende stoffer. De er produceret på en bæredygtig tankegang. De er som sagt multifunktionelle og kan ofte bruges til flere formål. Løbende er der kommet flere spændende produkter til porteføljen til både mænd og kvinder. Dem kan du se hos SARD her.

Hvad stiller SARD på højkant?

Du og en veninde kan vinde følgende sæt hver:

Arganolie som er Allergy Certified. Den er økologisk og har et højt indhold af naturligt e-vitamin. ARGAN OIL anbefales til moden hud samt en uren hud. Endvidere har den fantastiske plejende egenskaber i dit hår. Du kan læse om alle de forskellige måder, du kan bruge arganolien på lige her. Du kan også se, hvordan vi har brugt den til cupping.

Sugekop nr. 1 anvendes til ansigtet, halsen, nakken og brystkassen sammen med arganolien. Det har en opstrømmende effekt, kan bruges ved hævede øjenomgivelser, og vi bruger den også til nakkespændinger.

Celluliteolie kan anvendes som en drænerende og udrensende olie. Den er lavet af arganolie, sort peberolie og grøn kaffeolie og er med til at virke udrensende og derved med til at minimere cellulite. Læs mere om det her. Den kan bruges med sugekop nr. 3 på mave, baller, lår, overarme og maveskindet.

Sugekop nr. 3 anvendes til mave, baller og lår til at stimulere blodcirkulationen og øge udskillelse af affaldsstoffer ved en dybdegående bindevævsmassage. Perfekt at bruge med celluliteolien.

Du deltager ovre på vores instagram.