Anne Mette Kirk sagde sit drømmejob op for at skrive på sin debutroman, KNUST.

Anne Mette har arbejdet som redaktør og vært på TV2’s kriminalmagasin Station 2 Efterlyst og har dækket alt fra folketingsvalg til klimatopmøder for TV2 Nyhederne. Senest har hun arbejdet som kommunikations- og presserådgiver i Kongehuset.

Anne Mette Kirk bor i København med mand og tre børn. Men har nu dedikeret sig til at skrive og have mere tid til sin familie.

Om Knust:

En regnfuld nat efter en gymnasiefest brager en stjålet bil ind i et træ. Bag rattet sidder 19-årige Jonathan, der brutalt mister livet i ulykken. De tre andre passagerer Tanja, Phillip og Nikoline overlever. Tilbage på gymnasiet begynder Jonathans lillesøster, Mathilde, at kigge nærmere på ulykken og de fire unge, som var med.

For hvad skete der egentlig den aften til gymnasiefesten? Hvorfor havnede netop de fire elever i en stjålet bil? Og hvorfor taler ingen af de overlevende længere sammen?  

På sidelinjen begynder den unge nyuddannede politimand Marc, der var den første på ulykkesstedet også at dykke ned i sagen.  

KNUST er en medrivende roman om at genvinde fodfæste, når man mister en, man elsker. Om uventet venskab, snigende forelskelser – og om en sandhed, der ændrer alt.

Og så er den tilmed efter bare lidt over en uge i handlen, allerede nu fløjet ind på bestsellerlisterne.

Læs om selve giveawayen og deltagelse på vores Instagram her.