– Reklame for Beauty Banana, som har leveret jaderulle og video til denne artikel 👌🏻-

Lisa Axelsen, som er indehaver af skønhedsklinikken Beauty Banana, har været så sød at lave en video der viser, hvordan du bruger de populære jaderuller til ansigtet.

En ansigtsrulning kan gøres på mange måder, men det vigtigste er, at du ruller udad og opad, hvis du også ønsker at drænere og udrense affaldsstoffer samtidig.

Hvad kan en jaderulle bruges til?

Vidste du, at ansigtsrulninger med en jaderulle
  • Giver glød og øger spændstigheden ved at sætte gang i mikrocirkulationen, der bl.a. sørger for, at ny ilt og næringstoffer bliver fordelt til alle hudens celler
  • Mindsker muskelspændinger (især ved kæbe, bryn og omkring mund) og også kan mindske spændingshovedpine for nogen
  • Udjævner kedelige mimiske linjer (typisk mellem bryn, omkring munden og ved øjnene)
  • Virker som lymfedrænage mod væske i ansigtet (og på kroppen) – Virker rigtig godt omkring øjnene (puffy eyes)
  • Mindsker affaldsstoffer
  • Virker kølende og mindsker rødme og irritation i huden.
  • Kan bruges på flere måder og efter behov.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Sikkerhed.
I Accept

Hvordan bruges jaderullen?

Brug den for eksempel til følgende:

  • Som faceworkout: rul da på kryds og tværs og vær ikke bange for at tage fat og komme godt ind ved alle de små og ømme muskler i ansigtet. Afslut altid med udad- og opadgående bevægelser.
  • Beroligelse ved hudirritation, drænage af væskeophobninger eller blot som indslusning af den daglige hudpleje. Brug et let tryk og rul med udad- og opadgående bevægelser. Evt læg rullen i køleskabet ønsker man at gøre den endnu koldere.
  • En kombination af disse to metoder kan bruges efter behov – mærk efter og lyt til din hud.

Jaderullerne kommer i flere forskellige sten og krystaller der bisidder forskellige energier som fx bidrager til : ro, meditation, koncentration, kærlighed, renhed mm. De kan købes i klinikken hos Lisa på Islands Brygge eller på hendes webshop Beauty Banana.

Hvilken jaderulle skal du vælge og skal du have en olie til?

Jaderullen på billedet er en Obsidian Black Roller fra Amazing Space til 385 kr. Stenen siges at symbolisere følelse af glæde, frihed og livsmod og at nedbryder selvdestruktive tanker, samtidig med at den eftersigende hjælper dig til at være mere tolerant og mindre fordømmende. En ekstra bonus er, at jaderullen her også skulle være god for dig, hvis du skærer tænder.
Brug den evt. sammen med Rosehip Repair Rescue Face Oil fra Amazing Space, som er en økologisk ansigtsolie rig på hybenkerne og c-vitamin, der er kendt for at forebygge hudens ældningstegn samt morgenfrue ekstrakt, der beroliger, heler og dæmper rødme. Olien koster 395 kr. og du kan enten bruge 3-4 dråber fordelt i et let lag på ansigt, hals og bryst sammen ked jaderullen. Du kan også bruge den som serum under din dagcreme. Du kan også bruge denne serum.
Kunne du tænke dig flere af disse tutorials, eller har du forslag til hvad vi skal lave mere af/anderledes, så skriv til os.