REKLAME – Giveaway I samarbejde med den socialøkonomsike butik Normas – en del af Settlementet

I denne uge kan du og en veninde hver vinde smuk keramik fra Viki Weiland og en plakat fra Nye Rosenvinge.

Keramik fra Viki Weiland

Viki Weiland er en dansk designer uddannet på Danmarks Designskole. Nu arbejder hun som keramiker i København. Hendes produkter er primært hånddrejede og glaserede i hånden. Stilen er enkel, naturlig og rå med fokus på materiale og detaljen.
Produkterne er produceret med tanke på at blive brugt i dagligdagen og kan alle tåle mikroovn og opvaskemaskine. Viki laver blandt andet lysestager, vaser, kopper, skåle og tallerkener. Hendes produkter forhandles selvfølgelig hos Normas.

Plakater fra Nynne Rosenvinge

Nynne Rosenvinge er en dansk kunstner, der er baseret i København. Hun laver smukke malerier og grafiske illustrationer i en minimalistisk stil. Derudover skaber Nynne Rosenvinge også smukt håndlavet papirvægte i glas.

Hun har blandt andet lavet en serie af uhøjtidelige kunstprints, som du måske har set. Her er 8 storbyer repræsenteret i hendes prints – heriblandt København, New York og Kyoto. Hendes prints forhandles selvfølgelig også hos Normas, hvor præmien i øvrigt også skal afhentes.

Du deltager i konkurrencen på vores Instagram, og den sættes i gang i dag.

Normas, som vi samarbejder med omkring denne giveway (og flere andre), ligger på Vesterbro. De forhandler de smukkeste ting til hjemmet og håndplukket skønt tøj mm. Al overskuddet går til arbejdet for udsatte borgere, som du kan læse mere om HER, hvor vi også fortæller om søsterbutikken Heidi & Bjarne.

Normas ligger på Estlandsgade 20 og har åbent alle hverdage fra 11-17.30 og om lørdagen fra 11-15. Du kan også købe en lækker kaffe i butikken, som du kan nyde, mens du overvejer, hvad du skal have med hjem. Butikken er i øvrigt det helt perfekte sted at gå hen, hvis du mangler en gave til en du holder af.

nynne rosenvinge og Viki Weiland