Strandhotellets jazzklub – Bremer/McCoy fredag den 8. maj


Strandhotellet i Sandvig åbner igen op til maj 2020 – og 
fortsætter samtidigt de populære jazzkoncerter.


Bremer/McCoy

Et af de varmeste navne på den danske jazzscene ligenu Bremer/McCoy åbner for sæsonens koncerter med deres forunderlige, lækre lydunivers.
Bremer/McCoy har præsteret udsolgte koncert på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København, og spiller desuden også på årets Roskilde festival.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har spillet sammen siden 2012 – og er superaktuelle med duoens fjerde album, ‘Utopia’. De har endvidere været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end én gang.

Bremer/McCoy er et stærkt fællesskab med en særlig, gensidig forståelse – en anmelderrost konstellation, der skal opleves! 

Sæt tempoet ned og tag en pause

Bremer/McCoys lydunivers passer perfekt til Strandhotellets koncept, hvor det gælder om at sætte tempoet ned og tage en pause fra hverdagen – Nyde naturen og udsigten til havet. På Strandhotellet er der fx. intet tv på værelserne for netop at understøtte pausen – Nyde en god bog og lytte til vinyler.

Særtilbud med KONCERTOPHOLD 7-10. MAJ

Lige nu kan du ovenikøbet benytte dig af det helt fantastisk særtilbud med ophold og to koncertbilletter til 1399 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Tilbuddet finder du lige her.

Langt fra hverdagen, men tættere på end du tror

Strandhotellet i Sandvig ligger ubeskriveligt smukt ved nordspidsen af Bornholm få meter fra stranden. Hotellet er personligt indrettet og har en afslappet atmosfære og service. Der er fokus på bæredygtighed og sans for detaljen. Du føler dig straks hjemme og helt nede på jorden – det på trods af at der er meget højt til både loftet og himlen.

Studerende og par uden børn kan desuden flyve direkte med DAT fra København fra 199 kr. pr. pers.  

Strandhotellets jazzklub

Udover Bremer/McCoy er også Astrid Engberg & The Sonic Love Force på Strandhotellets jazzklubs program – søndag den 31.5

Det fortæller vi lidt mere om når tiden nærmer sig, og ellers kan du læse mere her.

 

Bremer/McCoy d. 8. maj kl. 20

Strandhotellets Jazz Klub Bremer/McCoy

Med Jonathan Bremer (kontrabas) og Morten McCoy(klaver)

Koncertbilletter koster 195 kr.

Billetsalg:

www.strandhotellet.dk

 

Ellers kontakt

Kasper Kofod Bajlum Müller

Strandhotellet

Strandpromenaden 7

3770 Allinge

info@strandhotellet.dk


Hvis du vil læse flere indlæg omhandlende jazz, kan du hoppe med herover.