Tirsdagstip • MINIMEXICO

//Tirsdagstip • MINIMEXICO

Tirsdagstip • MINIMEXICO

 

Bag Minimexico står venindeparret Tenna og Natascha. De rejste begge verden rundt i ungdomsårene og udforskede fremmede himmelstrøg, kulturer og livsformer. Tenna, fashionistaen, endte som designteknolog og fashiondesigner, mens Natascha blev fotograf med speciale i Mexico.

Efter at have parkeret kufferterne og have færdiggjort deres studier, ville de begge gerne bruge deres udlængsel og trang til det eksotiske på produktiv vis. Dette blev til MINIMEXICO COPENHAGEN. Tenna står for alt det visuelle samt designprocesserne, mens Natascha tager sig af det fotografiske og Mexico-delen.

Konceptet er baseret på ideen om at indføre farver, stimulation og magi til de danske børneværelser. Som et innoverende og friskt pust til den traditionelle, skandinaviske børnescene.

Produkterne skal trods etnisk herkomst tiltale det nordiske segment. Tanken er at tilføre en merværdi i form af historie, kærlighed og sjældenhed.

De håndlavede produkter er ikke legetøj men dekoration. Hvert eneste spind er unik og kommer kun i et eksemplar. Variation og uregelmæssighed kan forekomme, hvilket stemmer overens med vores vision om at skabe drømmende og autentisk interior. Vi ønsker at fremvise hænderne, processen og arbejdet der er lagt i hvert eneste produkt. MINIMEXICO COPENHAGEN skaber tidsløse produkter med respekt for tradition og passion.

 

By |2019-01-07T21:09:26+01:00november 15th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: