Du og en veninde har nu muligheden for hver at vinde et hudkærligt sæt fra danske Beaute Pacifique. Sættet består af dagcremen Creme Paradoxe og Submersive Serum Paradoxe. 

Crème Paradoxe er en effektiv antiage dagcreme. Den er baseret på et stort indhold af de to højaktive stoffer Procyanidin og Resveratrol, der udsætter aldersprocesserne, reparerer solskader, bekæmper og forebygger årsager til rødme, og genskaber en sund og robust hud. Cremen tilfører desuden huden to former for Vitamin A i en mængde, der er optimeret til at forbedre hudens indre struktur ved samtidig brug af Beauté Pacifiques Vitamin A cremer til natten. Crème Paradoxe indeholder også ingredienser, der virker karsammentrækkende og er med sin smidige konsistens og lette duft et produkt, der passer til alle hudtyper.

Submersive SERUM PARADOXE indeholder ligesom Crème Paradoxe – de aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, der udvindes af vindruer fra marker i Andesbjergene i Chile, hvor solens ultraviolette stråler er ekstremt kraftige. I Serum Paradoxe videreføres den samme idé – At beskytte huden mod de skadelige, frie radikaler – både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurening, røg etc. Serummet er det perfekte underlag for den flotte makeup. Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes.

Beauté Pacifique er dansk hudpleje, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 på baggrund af mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer om udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler. Produktion og kvalitetssikring finder sted hos søsterfirmaet GMPack, som er certificeret til lægemidler, og Beauté Pacifiques produkter bliver fremstillet under samme kvalitetskontrol, selv om der ikke stilles krav herom til kosmetiske produkter.

For at deltage i konkurrencen skal du og din veninde følge Beaute Pacifique og Copenhagen Notes på Instagram, og under vores opslag dér skrive hvem du gerne vil vinde med.