Tirsdagstip • Giveaway

//Tirsdagstip • Giveaway

Tirsdagstip • Giveaway

Du og en veninde har nu muligheden for hver at vinde et hudkærligt sæt bjergkrystal ansigtsgua sha fra danske Honest Beauty Talks.

Hvis ikke du allerede kender til Gua Sha er det på høje tid, for det er ikke uden grund at Gua sha i dag er en af de mest populære og naturlige ansigtsbehandlinger i Asien – og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden, da listen over effekter ved regelmæssig Gua sha massage virkelig er fantastisk.

Bjergkrystal- Kaldes også det guddommelige lys og er en meget rensende sten. Den passer godt til alle hudtyper, og er derfor også særlig god til den allergiske & supersensitive hud, samt hvis du er gravid eller ammende. 

Bjergkrystal er god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med mange valg, muligheder og krav – eller til dig der står midt i en ny livsomlægning (fx. graviditet), og har brug for at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Læs mere om bjergkrystalen her.

Du finder en instruktionsvideo lige her.

Honest Beauty Talks er både en holistisk webshop og blog, og Maja & Tanja vil med Honest Beauty Talks, gerne være med til at vende vores syn på skønhed – så skønhed skaber kærlighed og nydelse frem for stress, frygt og skam. Læs mere om de to seje piger her.

For at deltage i konkurrencen skal du og din veninde begge følge Honestbeautytalks og Copenhagen Notes på Instagram, og under vores opslag dér, skrive hvem du gerne vil vinde sammen med.

By |2017-01-10T18:28:22+01:00januar 10th, 2017|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: