Tirsdagstip • Rudolph Care

//Tirsdagstip • Rudolph Care

Tirsdagstip • Rudolph Care

Reklame

Acai Body balm er en eksklusiv og ekstremt nærende luksuskur til de dage, hvor du vil forkæle din hud lidt ekstra. Den har exceptionelt fugtbevarende og lindrende egenskaber, som især skyldes et rigt indhold af sheasmør, der er fyldt med essentielle fedtsyrer og vitamin A, E og F. Nærende økologiske olier fra kokos, jojoba, mandel, oliven og acai giver dybdevirkende fugt og styrker hudens smidighed og elasticitet. Bivoks giver balmen den lækre, bløde konsistens og efterlader huden med en smuk glød.

Lip Balm Kittet er det perfekte gør-det-selv-sæt til børn og kreative sjæle! Lav din egen økologiske og Svanemærkede læbepomade – med eller uden farve. Lip Balm Kit er fyldt med udvalgte økologiske råvarer – og er certificeret med Cosmos, Svanen og AllergyCertified for at sikre miljøet og din sundhed. Der er nok til 4 smukke læbepomader, og i æsken får du også krukker, fine gaveposer og klistermærker, så du kan pynte læbepomaderne, når de er færdige.

Økologisk sheasmør plejer, fugter og blødgør selv de tørreste læber. Økologisk bivoks giver læbepomaden en fast konsistens og en mild duft af honning. Den røde glimmerfarve er lavet af naturlige mineraler. Jernoxid giver den smukke farve, og det naturlige mineral Mica får læbepomaden til at skinne og glimte. Derudover behøver du kun en pande, olie og honning.

Derudover donerer Rudolph Care et Lip Balm Kit til udsatte børn og deres familier, hver gang du køber et i november og december, da ikke alle børn er sikret en hyggelig juleaften med julemad og julegaver.

By |2019-01-07T21:08:24+01:00november 29th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: