Tirsdagstip • Tromborg

//Tirsdagstip • Tromborg

Tirsdagstip • Tromborg

Hvad: Tromborg

Drivkraften er passionen bag Tromborg, og de har ideer til de næste ti liv. Deres vision er at man med en nem og naturlig hudpleje rutine når langt, når produkterne bare er proppet med fantastisk aktive ingredienser. Nyeste forskning peger hen imod, at jo flere aktive ingredienser der spiller sammen jo bedre resultat. Hos Tromborg burger de alle deres penge på forskning og udvikling, da de er nysgerrige på, hvad der rent faktisk sker nede i huden, og på at finde nye spændende innovative ingredienser – Og så er de drevet af, at man trygt kan stole på, hvad man propper på sin hud når man bruger Tromborg.

Tromborg står over for et spændende eventyr, da de fordobler deres døre her i efteråret, hvor der åbnes ca. 150 nye steder i Norge, Sverige og Findland, som har nemlig taget filosofien til sig, om at det ikke blot er økologisk (hvad der er en selvfølgelighed) men at det også er fantastiske aktive produkter med videnskab bag.

Tip fra Marianne Tromborg: Det er vigtigt at rense sin hud hver dag, både morgen og aften. Det er absolut det bedste grundlag/ fundament for en flot og fejlfri makeup. Hos Tromborg er det gjort nemt med den olie- og alkoholfri Herbal Cleansing Water, som er fyldt med koldpressede planteekstrakter, der både fugter, plejer og heler irriteret hud på samme tid. Et skvat på en vat rondel er nok og den skal ikke fjernes man kan gå direkte til sin creme rutine, det er så dejligt nemt at man får det gjort. Og sensitiv og irriteret hud bliver genoprettet og genfugtet.

 

By |2019-01-07T21:13:15+01:00september 20th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: