Torsdags tour

//Torsdags tour

Torsdags tour

Hvad : Jægersborggade
Slå et smut forbi den skønne handelsgade på Nørrebro. Hver husfacade byder i stueplan på små fine butikker og kaffe/spisesteder.
Her er vores bud på hvad du kan lave en dag i Jægersborggade.

Start med en kaffe på The Coffee Collective.
Her finder du ”kaffebaren uden en bar”. Her er ingen bardisk, der adskiller gæsten fra baristaen, og du træder nærmest ind i et slags åbent kaffekøkken. Det giver mulighed for at følge baristaens arbejde på nær hold og få tips til hjemmebrygningen.

//
Forkæl dig selv med noget lækkert tøj eller et delikat make up produkt fra My Facourite things. 
Hos My Favourite Things finder du et nøje udvalgt og fint kurateret udpluk af ejeren, Maria Terrys, personlige favoritter inden for økologisk hudpleje, bæredygtig strik, kvalitetsbomuld, smykker, sko, tasker og alt det andet hverdagsluksus, som du ellers ikke lige vidste du ønskede dig, men som gør livet lidt mere fornøjeligt.

//

Spis på Manfreds

Manfreds er et lille sted, hvor man sidder tæt. Den intime stemning er videreført i serveringerne, og det serveres retter family style – til deling rundt om bordet, og i det tempo køkkenet har dem klar.
Hos Manfreds er de glade for grønt og kan følger sæsonudbuddet på de danske marker. Deres vine er naturvine.

//

Eller spis på Relæ

Relæ laver, som de selv beskriver det,  “fokuseret, velsmagende mad uden dikkedarer”.  Hos Relæ får du mad af god kvalitet og med lækre detaljer til en fair pris.  Vi er vilde med at de både sætter økologi og bæredygtighed i højsædet.

//
Shop unika ting til dit hjem hos Høj Copenhagen.
Høj copenhagen er en design og interiør butik, der fokuserer på nyere danske og nordiske kunstere, men også skuer ud af i verden. høj copenhagen samler, som de selv beskriver det, “det fremragende med det skæve”. Butikken bugner af skøn keramik, smuk kunst, fine gaveidéer og lidt af alt det der rør sig inden for interiør.

//

Besøg Ladyfingers – et fællesskab af smykkedesignere, der i de fine nyrenoverede lokaler sælger deres forskellige fine smykker. Der er lidt til enhver smag og garanteret noget du ikke kan undvære.

By |2016-10-13T07:00:19+01:00oktober 13th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: