Torsdagstour

//Torsdagstour

Torsdagstour


Hvor: Byoh Matcha bar

Helgogolandsgade 13, kld. 

1653 København V. 

I de smukt indrettede lokaler hos Byoh, byder menuen på blandede lækkerier, alle tilført matcha.

På billedet ses Byoh Matcha Signature Drink – Iced Macha Coconut Water, Matcha Rolls og den klassiske Matcha Te.

Om Byoh Matcha:

Matcha er en af de ældste varianter af grøn te og den mest eksklusive. Det er et fint, formalet pulver af specialdyrket, omhyggeligt forarbejdet grøn te. Den bruges ved traditionelle japanske the-ceremonier og har fået sin superfood status på grund af sine mange helsefremmende egenskaber. Matcha er nemlig fuld af aminosyrer og antioxidanter, der virker forebyggende på kræft og klorofyl, der dæmper sult og forbedrer ilttransporten i kroppen. 

Den grønne Matcha pulverte fås i forskellige kvaliteter og nogle er endvidere blandet med sukker eller andre fyldstoffer. Kvaliteten er afgørende for hvor godt Matcha smager – fuldstændig som det er tilfældet med vin. Overordnet opdeles Matcha i 4 kvaliteter, hvor byoh’s kvalitet er den højeste, nemlig Ceremonial Grade, der bruges til den japanske te-ceremoni, og så er den desuden økologisk
Stifteren af Byoh, Michael Mølgaard har en ambition om at starte en Matcha-bevægelse ved at udbrede kendskabet og opbygge et fællesskab, der inspirerer til et sundere og mere meningsfyldt liv.

By |2016-06-09T06:00:32+01:00juni 9th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: