Lørdagsleben

//Lørdagsleben

Lørdagsleben

Hvad:Roskilde Festival 2016

25. juni – 2. juli 2016

Roskilde Festival er Nordens største, og Europas næststørste festival, hvor der spilles musik i forskellige genrer, overvejende pop og rock. Der er desuden masser af events og diverse boder.

Festivalen startede tilbage i 1971, og afholdes hvert år sidst i juni eller først i juli på Roskilde Dyrskueplads. Selve festivalpladsen og dermed det meste musik, åbner først om onsdagen, mens campingområdet og nogle mindre scener allerede åbner lørdagen inden.

Det særlige ved Roskilde Festivalen er, udover arrangementets fine stemning, at mange tusinde mennesker arbejder frivilligt og ulønnet, og at festivalens overskud hvert år tilfalder kulturelle formål, samt humanitært og velgørende arbejde over hele verden.  Roskilde Festival har i 2016-2018 fokus på forskellige aspekter af ligestilling med særlig fokus på politisk lighed i 2016. Fordi festivalen mener at lighed mellem mennesker er afgørende for et socialt bæredygtig og demokratisk samfund i verden. Festivalen arrangeres af Foreningen Roskilde Festival, der indgår i Roskilde Festival-gruppen.

Nogle af årets musiknavne er bla.: Neil Young, Red Hot Chili Peppers, Macklemore & Ryan Lewis, Tame Impala og LCD Soundsystem, Sivas og Mø.

By |2016-06-25T15:00:13+01:00juni 25th, 2016|København|0 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: