Reklame

Veganske kvalitetsprodukter fra N.A.E.

N.A.E. – Naturale Antica Erboristeria (udtales “Naije”)er en italiensk nyhed, inspireret af den italienske ‘La Bella Vita‘ livsstil, som er en livsstil med fokus på velvære, nydelse og følelsen af det gode liv.

N.A.E. indeholder nøje udvalgte ingredienser fra den italienske have med dufte af hibiscus, rosmarin og figner i tre forskellige varianter.

De er certificeret økologisk, 98% af ingredienserne er af naturlige oprindelse, med VEGANSK formular og ingen parabener – og emballagen er lavet af 100 % genanvenlige materialer.

Herudover er N.A.E.s produkter ECOCERT certificeret af COSMOS Organic standard, og hver enkelt krydderi, frugt og blomst er omhyggeligt udvalgt til at sikre de bedste resultater.

N.A.E. er produceret ud fra ‘Tradizione dall’italiano‘ – hvilket tager udgangspunkt i den italienske naturs bedste råvarer – og N.A.E.s unikke formuleringer indeholder mindst 97 % naturlige in gredienser.

Produkterne er både fugtgivende og nærende og samtidig velegnede til sentisiv hud.

– Freschezza er en frisk serie, med skøn duft af krydderier. Serien indeholder blandt andet rosmarin og timianblade.
– Idratazione serien er særligt velegtet til den sensitive og tørre hud. Den indeholder økologiske figner og hibiscusekstrakt.
– Delicatezza, er den parfumefrie serie.

Den indeholder ekstrakt fra økologisk appelsinblomme, med blødgørende effekt på alle former for hudtyper. Herudover er produktet beriget med aloe vera-ekstrakt, som også har en fugtgivende og reparerende egenskab.