Vibekes personlige favoritter fra Exuviance til sart hud

Reklame for Excuviance (reklamelinks markeret med *)

I dag deler Vibeke sine personlige favoritter fra Exuviance til sart hud

Exuviances historie

Her kan du læse meget mere om Exuviance spændende historie – fra de i 1980’erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og effektive AHA-produkter, frem til i dag. Signe deler også sine favoritter og råd til Rosacea her.

Vibekes udvalgte favoritter fra Exuviance

Jeg har brugt Exuviance fast i flere år nu. Jeg er meget påpasselig med at gå i gang med nye produkter, da der ikke skal meget til, før jeg får problemer med min hud, da den er sart med mild rosacea og tendens til pigmenter. Min hud har det til gengæld altid godt når jeg bruger Exuviance.

De produkter jeg bruger helt fast fra Exuviance er:

Age Reverse Toning Neck Cream

SkinRise Bionic Tonic

AntiRedness Calming Serum

Age Reverse Eye Contour

Heel & Elbow Dry Skin Repair

Hudplejerutine:

Morgenrutine:

Først renser jeg med vand og en vaskeklud som peeler min hud let.

Herefter smører jeg med AntiRedness Calming Serum fra Exuviance, som er en kølende serum, som minimerer rødmen.

Så masserer jeg øjenområdet med Exuviances Age Reverse Eye Contour, som uden sammenligning er den bedste øjencreme jeg nogensinde har prøvet. Den styrker og fugter – og minimere tydeligt de fine linier omkring øjet.

Jeg er de senere år blevet virkelig glad for Toning Neck creme til halsen. Den opstrammer og toner halsen virkelig effektivt og pænt!

Aftenrutine:

Jeg har stort set samme rutine morgen og aften, om aftenen bruger jeg dog SkinRise Bionic Tonic pads’ne(som egentlig er ment til morgenbrug) i forbindelse med rens, da jeg føler min hud skal får en bedre rens og peeling ovenpå dagens strabadser af forurening, sved og makeup.

Herefter gør jeg præcis det samme som om morgenen.

Når jeg er færdig med ansigtet og hoppet under dynen, smører jeg hver aften mine fødder og albuer med Heel and Elbow repair( verdens vel bedste produkt til at oparbejde den blødeste hæl – og albuehud), som jeg fast har stående på mit natbord. Det er helt klart min yndlingsrutine – og jeg kan tydeligt mærke forskel på især mine hæle, i de perioder jeg ikke bruger cremen.

Hvilken effekt oplever jeg?

Jeg oplever at der er en helt anden ro på min hud. Den har ikke udbrud og den virker mere glat og fugtet end tidligere. Jeg har normalt tendens til både tør og fedtet hud – samt udbrud og knopret hud på grund af min sarte hud med mild rosacea – og det er der ro på, når jeg anvender produkterne, og så er der ingen svie eller kløe efter påførsel, hvilket ellers normalt kan være et problem ved sart hud.

Hvis du kun skal købe to produkter, så er mine favoritter blandt de fem * Age reverse eye contour & Heel and elbow repair, men samtlige produkter har gjort en kæmpe forskel for min hud.

Glæd dig til den giveaway med vores Exuviance favoritter, som kommer snart.