Annonce for THE HAIRLUST

Vind hårpleje fra danske The Hairlust

I denne uge kan du og en veninde hver vinde et gavekort på 500 kr. til danske The Hairlust.

Det danske brand HairLust er dedikeret til at forbedre og bevare naturlig skønhed. Med fokus på at levere naturlige produkter til både indre og ydre hårpleje, har de taget kampen op mod tabubelagte emner som tyndt hår og hårtab.

Historien bag HairLust

I 2016 opdagede Sofie Tidemand og Rasmus Serup på første hånd hvor meget tyndt hår og hårtab kan påvirke folks selvværd. Særligt hos kvinder, hvor hårtab ofte er et problem, der ikke har været italesat på samme måde, som det har hos mænd.

Begge var kommet godt ind i 20’erne og kunne se tydelige tegn på hvor stort et problem hårtab kan være – både for dem selv, men også for folk omkring dem.

Sofie havde typisk tyndt og skrøbeligt, skandinavisk hår, der siden teenageårene havde været meget præget af spaltede spidser og tørre, skadede lokker. Det blev forværret, da hun som teenager fik extensions. Efter den periode fik hun aldrig håret helt tilbage til dets naturlige, sunde udgangspunkt – på grund af stressede arbejdsperioder og for lidt tid i hverdagen til at kunne få den rette kost, optimal søvn og tilstrækkelig motion.

Som mange mænd i 20’erne begyndte Rasmus’ venner at prikke til hinanden med deres begyndende hårtab og vigende hårgrænser. Flere begyndte ovenikøbet at gå med hue, selvom det ikke var koldt udenfor. Pludselig blev det utroligt populært at gå med hat, så man kunne gemme de høje tindinger.

Både Sofie og Rasmus kunne altså relatere til problemet og tabuet omkring hårtab. I stedet for at se gennem fingre med det, at acceptere det dårlige selvværd og tage huen ekstra langt ned om ørerne, besluttede de sig for at gøre noget ved problemet. Hårtab skulle ikke længere være tabu, men noget, man kunne forebygge og turde tale højt om.

Sofie & Rasmus Billede af Sofie & Rasmus, The Hairlust – https://thehairlust.com/.

Starten på innovativ hårpleje

Med tidligere erfaring fra markedet for kosttilskud, kunne begge se den voksende trend i indre pleje af kroppen og et større fokus på indre skønhed. Derfor begyndte rejsen med nøje at undersøge potentialet for et kosttilskud til håret. Dette viste sig at være utroligt stort. De var altså ikke alene med behovet for et naturligt kosttilskud til indre hårpleje.

Herfra gik det stærkt for Sofie og Rasmus, og i dag arbejder hele holdet bag HairLust  hårdt på at hjælpe både kvinder og mænd til sundere, længere og tykkere hår – og for at skabe dialog og åbenhed omkring hårtab.

Alle har ret til et sundt hår

HairLust blev startet med et klart mål. De ville levere lækre, naturlige produkter til overkommelige priser for at forbedre og bevare naturlig skønhed. HairLust skal italesætte tabuet omkring hårtab, og hjælpe både kvinder og mænd til sundere hår og bedre selvværd!

Som det eneste brand i Norden er deres fokus ikke bare på indre eller ydre hårpleje, men på den effektive kombination af begge. HairLust kosttilskud og hårplejeprodukter er udviklet med fokus på innovation og nordiske værdier. De naturlige ingredienser er nøje udvalgt, altid med øje for rene indholdsstoffer, der gavner hårets sundhed, både indefra og udefra.

Økologi gør en forskel! HairLust sammenkobler luksus med bæredygtighed og anvender naturlige ingredienser når det er muligt. Derfor er de fleste produkter fra HairLust både certificeret økologiske og veganske. Med sikre og naturlige ingredienser hjælper HairLust både kvinder og mænd til sundere hår, bedre hårpleje og færre dårlige hårdage.

Ikke bare et nyt hårplejeprodukt

HairLust er meget mere end bare et nyt hårpleje brand. HairLust er sat i verden for at give folk det mentale, fysiske og sociale løft, der skal til for at bryde tabuet omkring hårtab og produkter mod hårtab. Produkterne bidrager ikke kun til sundt og lækkert hår, de ændrer også på idéen om kedelige produkter mod hårtab.

Hairlust er et af de bedst bedømte brands i branchen og har nogle af de mest loyale kunder, følgere og ambassadører i hele Norden. Når kunder og ambassadører deler deres oplevelser og resultater med hele verden, brydes tabuet omkring hårtab! Kosttilskuddene gemmes ikke længere væk i skabene, men deles på diverse sociale medier. HairLust puster nyt liv i et traditionelt marked og gør gammeldags produkter attraktive, effektive og tilgængelige for alle.

Hairlusts centrale værdier

De valg, man tager, definerer hvem, man er. Hairlust tror på, at rene ingredienser gør en større forskel, og de vil ikke gå på kompromis med sundheden!

Derfor er alt fra emballage til de rene ingredienser lavet af og i den højest mulige kvalitet.

HairLust kosttilskud og hårplejeprodukter er udviklet med fokus på innovation og nordiske værdier. De naturlige ingredienser er nøje udvalgt, altid med øje for rene indholdsstoffer, der gavner hårets sundhed både indefra og udefra.

Hvorfor økologi?

Du bliver hvad du spiser, siger man, men du bliver i dén grad også, hvad du smører på din krop eller bruger til dit hår.

Hairlust bruger derfor økologiske og naturlige ingredienser hver gang, det er muligt. Størstedelen af produkterne er både certificeret økologiske og veganske. HairLust kosttilskud er også fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelatine. Samtidigt er de rige på næringsstoffer så man kan få den hårmanke, du drømmer om. Ligeledes er HairLust hårplejeprodukterne fri for hormonforstyrrende stoffer som parabener, ftalater og prostaglandiner, samt hårde SL-sulfater. De fleste produkter er endda certificeret økologiske og veganske.

Men hvorfor nu også vegansk?

Størstedelen af produkterne er certificeret veganske. De, der ikke er certificeret, er stadig produceret efter 100% veganske forhold helt uden brug af animalske ingredienser eller dyreforsøg. Det er de, fordi Hairlust mener, at hverken dyr eller mennesker bør lide for skønheden!

Det er Hairlust standpunkt – De stræber efter at gøre en forskel for dyrs livskvalitet, for miljøet, for dit helbred og dit hår, og det gør de bedst, ved at gå hele vejen.

De veganske værdier stikker dybt, og derfor er en stor del af produkterne certificeret veganske af The Vegan Society og mærket med The Vegan Trademark.

The Vegan Trademark er en anerkendt international certificering for autentiske veganske produkter, der bruges i hele verden. De produkter, der ikke er certificeret veganske er stadig fremstillet efter veganske retningslinjer, og 100% cruelty free.

Hvad så med effekten

Hairlust vil egentlig bare gerne lade resultaterne tale for sig selv, og hver eneste dag melder kunder tilbage med fantastiske resultater og stor kærlighed til produkterne. På Trustpilot scorer de topkarakterer og på Facebook er anmeldelserne heller ikke til at tage fejl af.

Vind dansk hårpleje fra Hairlust:

Læs meget mere om Hairlusts spændende koncept og produkter på Hairlusts side, og deltag i give away’en på Copenhagen Notes instagramprofil.