Annonce – konkurrence for We Are Knitters

I denne uge kan dig og en veninde vinde hver et strikkekit fra We Are Knitters. Hvis du ikke allerede kender konceptet, vil vi fortælle dig lidt om det her.

Hvad er We Are Knitters?

Hvis du går med overvejelser om at komme i gang med at strikke, eller måske er begyndt med grydelapper og halstørklæder, så er We are knitters måske det, der skal til for, at du kommer i gang med at strikke dit første projekt. Når du køber et kit hos dem får du nemlig både strikkeopskrift, garn, strikkepinde i træ, synål og et fint label til at sy i nakken af din kreation. Helt skræddersyet til det projekt, du skal i gang med. Hos We Are Knitters fokuserer man på genanvendelige, naturlige, økovenlige materialer og absolut ingen plastik.

Hvis du allerede har pinde, kan de fravælges med et klik, så du undgår et unødvendigt køb (og spild). Opskrifterne er opdelt i begynder, let, øvet og ekspert, så alle kan strikke ud fra eget niveau. Den vedlagte opskrift giver en grundig step-by-step guide, og skulle du alligevel have brug for vejledning, kan du finde brugbare videoklip på hjemmesiden eller via online support.

Garnet består af 100% naturlige fibre fra Peru. Udvalget inkluderer chunky uld, alpaka, merinould og bomuld i bedste kvalitet. Derudoverhar de også et udvalg af genanvendt garn, som stammer fra optrævlede jeans og T-shirts, som primært anvendes til lettere og sommerlige designs.

Hvilket strikkekit kan du vinde?

we are knitters sundby

Det strikkekit, der er på højkant, hedder Sundby Sweater, og du kan se modellen endnu bedre LIGE HER. Det tilhørende garn er blødt og lækkert merinould, og den bliver strikket på rundpind. På linket kan du også se, hvilke farver garn du kan få den i.

Hvis du vil være med i konkurrencen om at vinde, så opover til vores instagram og deltag under billedet der.