annonce & giveaway

Votarys Vidunderlige Verden

VOTARY er et luksuriøst og vegansk hudplejebrand, der er baseret på den naturlige kraft fra særligt udvalgte planteolier og aktive, naturlige ingredienser for at efterlade huden frisk, strålende og sund.

Bæredygtig og naturlig fra inderst til yderst

Al Votary ydre papir- og kortemballage kan genbruges.

Papæskerne er FSC- og PEFC-certificeret og støtter World Land Trust.

Der bruges genanvendelige glasflasker, som også beskytter de luksuriøse olier mod overeksponering for sollys og varme.

Hudplejen består af naturlige og økologiske ingredienser.

Darlings

Votary’s ‘Darlings’ gavesæt indeholder mærkets mest eftertragtede produkter. De er omhyggeligt formuleret til at fjerne urenheder ud, fugte huden og forhindre tegn på aldring, selv når du sover.

Rose Geranium and Apricot Cleansing Oil – med abrikos og jojoba for skånsomt at vaske snavs, make-up og andre miljøforurenende stoffer væk.

Super Seed Facial Oil – indeholder 21 nærende frøolier, der arbejder for at reducere rødme & irritation, mens den fugter og behandler tør, følsom eller hormonel hud.

Intense Night Oil – arbejder mens du sover, for at nedsætte aldringstegn ved at reducere nedbrydningen af ​​kollagen, glatte fine linjer og optanke huden.

Intense Eye Oil – er ny i denne serie. Det er en kraftfuld blanding af naturlige planteekstrakter og olier, der forbedres af retinoider til at glatte, hydrere og reducere fine linjer, imens du sover.

Derudover indeholder sættet en bomuldsvaskeklud ‘Votary Face Cloth’, som hjælper med at fjerne urenheder, eksfoliere og aktivere nøgleingredienserne i produkterne.

Deltag i giveawayen om de lækre gaveæsker på vores Instagram lige her.

Er du interesseret i naturlig hudpleje, kan du læse mere her.